Lycklig igen...

Japp, efter några dagars deppande är jag nu glad igen. Vaknade brevid min underbaraste efter en förJÄ*LIG stängning igår. Lämnade bort honom till gym och jobb för att åka till min ögonsten, -8 grader? rida? JAPP!
Fick med mig mikkis ut på en runda som avslutades med riktig ridning på ängen. Ovanligt dock, va att min häst va 4 år igen, taktade runt och ville inte skritta!! under några omständigheter! Öronen spettsade och tittade på allt som gick att se, Lastbilen som annars hade varit en fis i rymden va jätte rolig att titta till på. Men OJ va han skötte sig fint sedan. Det som är så bra med att rida i snö är att hästen måste lyfta på bakbenen, man får lite gratis om man säger så... stark häst är allt jag har att säga om galoppen! Ryggen ska vi inte snacka om, höll på att rida mig ur balans och fick tänka mycket på att inte falla fram! MEN OJ OJ OJ VA KUL VI HADE!

Imorgn blir promenad! TRÄNINGS ONT I KUSKLERNA ! ! !

BYE BYE
Jane

Fin häst <3

Har fått tummem ur och börjat rida. Det är lite roligare när man faktiskt har någonstans att rida... Nu när det är fruset får vi rida på åkern = B-E-A-U-T-I-F-U-L-!

Det går över förväntan måste jag säga! Han är super fin, orkar inte så mycket... Men det är ju inte så konstigt med tanke på vår härliga "vintervila".

Fick med mig Mickis och Stephanie ut en dag så fick även lite bilder på miraklet.








Fin ridning - jag vet! Men vi jobbar på det nu iaf

RSS 2.0