2 december!

Sadelprovning igår alltså, och ingen passade. Så jävla surt. Problemet var att de hade väldigt många vida sadlar, och jag behöver en sadel som är vid nedtill, smal upptill, framskuren och med hög manke. Ja. Och enligt tjejjen från Svensk Ridsport, så tar de sällan in smala sadlar då de säljer dåligt. Det var ju roligt att höra!
Står i valet och kvalet, men ska åka ner till falkenberg nästa lördag till Horse Farm om jag får någon tid vill säga. Både fredrik och moa har sagt att de kan köra.

Så riktigt besviken igår, väntat så jäkla länge och kan fortfarande inte rida. Näh. Så kan det vara! Igår kom hovslagare Stig och tittade på lilla fossingen på hästen. Han har väldigt tunn sula lilla hästen, alltså undersidan av hoven. Eftersom den är tunn, så gör det väldigt ont om han trampar på en stor sten till exempel. Det verkar som att han har trampat illa med den hoven på någonting, då han hade ett litet blåmärke. Så nu har Stig lagt på en plastsula som täcker hela fossingen, så att det inte ska göra ont! Stackars bäbisen.

Idag är planen att nu fixa stallet, det ska fodras och mockas! Roligt roligt. Sen ska det städas här i lägenheten, det behövs. Ikväll kommer callepalle'jesper (från skåne typ.) (pratar roligt.) och david på besök. HIA! Får höras senare helt enkelt.



mina nya snygga ridbyxor! (som ni ser massor av...)

/Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0