Vi har det bra, vi har bak i bilen.

Sitter med en underbar wilma (it's a dog) brevid mig och äter frukost. Sovmorgon idag, vaknade vid sju först och tänkte gå upp, men ångrade mig och sov till tio. Har sovit hemma hos mamms&papps, och det var väldigt skönt, fuskade och fick tvättat en maskin åt mig, höhöhö. Alla som läser det här, och som får sina kläder tvättade. YOU DON'T KNOW HOW LUCKY YOU ARE! Så gå och tacka era mammor. Och nej, jag skriver inte pappor. För att vi alla vet bättre.

Vet ni vad jag ska göra idag? nja, alltså förutom att rida, mocka, fixa stallet och sånt där. Jag ska först åka in till kungsbacka med min pappa och handla kläder ! <3 Min pappa är en av de bästa papporna man kan ha, för han ska egentligen jobba. Men han tar lite ledigt. Trooor det kan ha att göra med att jag fick ett litet bryt igår för att jag inte har shoppat sedan skolan slutade typ, och ... ah ... Sedan ska vi hem till mig igen för att äta tårta! Min mamma fyller 40 år på fredag, (höhö) men vi ska äta tårta idag. Sedan på lördag morgon så ska jag och fredrik (och hela familjen hugosson också) sätta oss på ett flygplan till uppsala. Usch, tycker inte om att flyga. Det är fredriks farfar som fyller år, och vi ska övernatta på hotell, hihi.

NU ska jag duscha, och sedan ska vi åka. Bjuder på lite hundbilder som vi hade liggade på den gamla datorn, det är bilder från valpkullar som mamma har haft.



Affra, Portugisisk vattenhund



Dvärgschnauser.



Stina, Portugisisk vattenhund.

Jag tog den bilden i vintras, och den är helt oredigerad. Cool va?

/Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0