Lämna ditt bakomflutna före dig. - Pumbaa

Har gått bra på jobbet idag, hade två skivor "Disneys Bästa" och lyssnade på alla femtiofyra låtarna på repeat hela dagen. U-N-D-E-R-B-A-R-T-! Imorgon blir det "Smurfhits 1" och "Smurfhits 3". Måste leta efter 2an...

Sovmorgon imorgon faktiskt , är helt slutkörd i hela kroppen så orkade inte rida idag. Hade motivation, men ingen ork. Så för att kompensera lilla hjärtat (för han blev säkert såååå ledsen över att inte gå ut och träna dressyr nio på kvällen) så fick han massage. Skitbra verkligen, hittade en muskel i ryggen och korset som var hård och spänd, och efter tio-femton minuter så var dom helt mjuka och fina! bra bra, klapp på axeln. Fick arnika över ryggmusklerna också, så det ska bli kul och rida imorgon och känna om det blev något bra av det.

Först så tyckte kludd att det var lite konstigt, började med att dra piggborste över hela honom i små cirklar, och jadå, visst var det skönt! väldigt bra för dom om de fäller eller är lite dassiga i pälsen. Allt damm och smuts som ligger längst ner i hårrötterna kommer upp. När jag sedan började massera så var det världens längsta underläpp och massa tuggtugg och gäspningar. Han producerar lite saliv, om man säger så, och det var i liten liten pöl under huvudet mot slutet. Avslutade med att borsta med ryktborste och skrapa, och fick bort allt damm och smuts så det inte åker tillbaka liksom. Han blev hur fin som helst, glänste hela hästen. Det hela tog ungefär 45 minuter, så det rådde bot mot mitt dåliga samvete.

Imorgon är det jobb på eftermiddagen, 16-20, så då ska minsann ridas. Ska lägga mig i sängen och vänta på fredrik, han är inte hemma än men kommer nog snart. Usch, hatar att vänta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0